Vlissingen B&B Heerlijk Overnachten

Vlissingen B&B (logies met ontbijt),

Vlissingen B&B is gelegen dicht bij zee. Wij hebben de beschikking over twee gasten kamers in Vlissingen de rand van een rustige woonwijk Rosenburg, onderdeel van Groot-Lammerenburg. Gelegen op ongeveer 2 km vanaf het strand. Als u overnacht bij ons slaapt u prima in een twee persoons- boxspring met topper. Zoals de meeste gasten al hebben aangeven bevalt het verblijf bij Vlissingen bed and breakfast zeer goed. Hier bij ons komt u tot rust en kunt u echt genieten tijdens uw verblijf. Uitstekend geschikt voor een korte vakantie of een weekend(je) weg. Een prima alternatief voor een hotel! Last minute B&B. U heeft een privé badkamer met douche, toilet en een wastafel. LHBT vriendelijk. Er is een aansluitend terras op het zuiden voor de beneden kamer. De kamer op de eerste verdieping heeft een airco.

Beoordeling

Wij doen ons best om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij zijn hiervoor dan ook beloond met een mooie tevredenheidsscore. Onze classificatie is 3 tulpen.

Diervriendelijk:

Bij aankomst ziet u de mooi begroeide en rustige laan van onze Vlissingen B&B. Op de grasstrook tegenover VlissingenBB is het toegestaan om uw hond uit te laten.

vlissingen-bb-mooi-begroeide-laan
Honden uitlaten toegestaan

Extra bij ons:

Twee fietsen gratis te gebruiken om de mooie omgeving te verkennen. Walcheren is eenbijzondere plek om per fiets te ontdekken. Er zijn verscheidene fiets routes te verkennen. Bos, duinen en strand zijn zeer mooi om per fiets te bezoeken. Tevens kunt u ook uw eigen fietsen stallen in onze afsluitbare fietsenstalling.

Recreatie:

Zeeland Bed and Breakfast wij hebben de meeste zon uren in Nederland! Strand, zee, boulevard, bos, meer, jacht- en vissershaven, en nog veel meer mogelijkheden binnen loopafstand! Een moderne bioscoop Cinecity op 5 minuten fietsen.
Veel winkels en een zeer grote verscheidenheid aan restaurants.
Verse vis is een aanrader.
Diverse recreatieve sport mogelijkheden.

vlissingen-bb-boulevard

Vlissingen Bed & Breakfast

Wij gebruiken zonneenergie en scheiden ons afval en hebben daardoor een lage CO2 voetafdruk.

Klik op kamers of B&B om verder te navigeren